PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Pellegrini: Klopp lassan megszokja, hogy lesgólokkal nyer
Pellegrini: Klopp lassan megszokja, hogy lesgólokkal nyer

A Liverpool-West Ham mérkőzés után egymásnak esett a két menedzser. 

A Liverpool hétfőn este botlott a West Ham United otthonában. A Vörösök gólja lesről született, de a játékvezető és asszisztense ezután is számos megkérdőjelezhető döntést hozott a mérkőzésen. A döntetlennek köszönhetően a Liverpoolnak mindössze 3 pontra olvadt az előnye a tabella első helyén, ami akár el is fogyhat szerdára (Pep Guardiola Manchester Cityje a Vörösök ősi riválisával, az Evertonnal játszik a Goodison Parkban).

"Klopp lassan megszokja, hogy lesgólokkal nyer. Még a Málaga edzőjeként egyszer egy hétméteres lesről szerzett góllal vert meg, szóval nem panaszkodhat. Most egyméteres lesről lőttek egy gólt és az utolsó percben csak Origin múlt, hogy nem nyertek, pedig ugyancsak egy méterrel előrébb helyezkedett. A héten többször is azt mondtam, hogy a szurkolóink és magunk miatt is győzni akarunk, ugyanakkor nem zavar, ha ezzel a Citynek teszünk jót, elvégre a volt csapatomról van szó. Talán ez nem tetszett neki" - mondta Pellegrini Klopp kifakadásáról. A két mendzser már a mérkőzés alatt is "beszélgetett" egymással, és a lefújás utáni kézfogásnál is mondták a magukét.

Nem kellett sokat várni Klopp válaszára sem.

"Hallottam, hogy a gólunk lesről született, biztos vagyok benne, hogy ezt a játékvezető is tudta. A kétes szituációkban mindig a másik csapat kapott szabadrúgást, ez nem könnyítette meg az életünket. Emberileg érthető, ha hibázil az első félidőben nem akarsz még inkább részrehajló lenni, de akkor sem lehet szó nélkül elmenni mellette. Így kompenzáltak."

Hogy lesz-e folytatása, esetleg szankciója az esetnek, az a jövő zenéje.


2019. február 5. 12:41

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS