PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Sala tragédiája után nem mernek repülőre ülni a Cardiff játékosai
Sala tragédiája után nem mernek repülőre ülni a Cardiff játékosai

Kedd este meccset játszott a Premier League-csapat, és kapitányuk szerint az eltűnt játékos büszke rájuk.

Az elefántcsontparti válogatott Sol Bamba arról is beszélt, hogy ugyan többen is azt mondták, nem ülnek fel többé repülőgépre, de mégis muszáj lesz. A Cardiff védője az Arsenal elleni keddi meccsről is beszélt, hogy milyen lelkiállapotban léptek pályára azok után, hogy Emiliano Sala a csapathoz szerződött, de úton Cardiffba eltűnt az őt szállító repülőgép, amelyet azóta sem találnak.

"Ilyenkor a futball másodlagos, de csapatként dolgozzuk fel a történteket. Edzeni, játszani muszáj, és együtt könnyebb volt. Nagyon nehéz ilyenkor a meccsre komncentrálnunk, de  jól teljesítettünk, Ha ott lett volna, büszke lett volna ránk... Vannak köztünk olyan játékosok, akik tartanak a repüléstől, ez normális ebben a helyzetben. Sajnos muszáj repülnünk, vannak olyan helyek, ahová így a legegyszerűbb eljutni. A legfontosabb, hogy mindenki fejben rendben, a gépen pedig biztonságban legyen" –nyilatkozta Sol Bamba.

Cardiff, Sala.jpg

Forrás: skysports.com


2019. január 30. 17:20

Címkék: Cardiff City Emiliano Sala labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS