PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Így tiszteleg a Cardiff eltűnt játékosa előtt
Így tiszteleg a Cardiff eltűnt játékosa előtt

A Cardiff csapatkapitánya még mindig reméli, hogy pozitív vége lesz az eseményeknek.

A walesi csapat első mérkőzésére készül azután, hogy januárban igazolt játékosuk a Nantes-Cardiff repülőúton a La Manche csatorna felett eltűnt. Bár a keresést a hivatalos szervek leállították, sztárfutballisták adakozásával újraindult a kutatás, ahol már több, mint 300.000 euró gyűlt össze. A repülőgépen Emiliano Sala mellett David Ibbotson a kisgép pilótája utazott. A Cardiff játékosai, vezetése és munkatársai sárga nárciszokat viselnek majd a ruhájukon, miközben az Emiratesbe utaznak.  Sol Bamba, a walesiek elefántcsontparti kapitánya ezután egy csokor nárcisszal, míg az Arsenalé egy csokor tulipánnal emlékez majd meg az argentin labdarúgóról. 

"Ha ember vagy és van szíved, akkor fájdalmat érzel. Még ha nem is volt teljesen a csapat tagja, attól a perctől kezdve, hogy aláírt hozzánk és eljött, hogy megnézze és köszöntse a fiúkat, részünk lett. Ezért mindenki úgy érzi, mintha része lenne a csapatnak. Reménykednkünk kell még akkor is, ha az esélyek nagyon kicsik, mert még nem találtuk meg a testét, de szeretnénk azt hinni, hogy boldog vége lesz. Nagyon nehéz hét volt ez számunkra. Mindekire nagy hatással voltak a történtek. Még sosem tapasztaltam ilyen csöndet az öltözőben, mindenkit lesokkolt a hír. Profik vagyunk, tudjuk, hogy a lehető legjobbunkat kell nyújtani." - nyilatkozta a Cardiff csapatkapitánya.


2019. január 28. 14:31

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS