PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Oxlade-Chamberlain egyre közelebb a visszatéréshez
Oxlade-Chamberlain egyre közelebb a visszatéréshez

Közel egy év után akár már február végén pályára léphet a Liverpool szélsője.

Alex Oxlade-Chamberlian már labdás edzésen vehet részt, miután tavaly áprilisban a Bajnokok Ligája elődöntőjében, a Roma ellen súlyos sérülést szenvedett: elszakadt a keresztszalagja.

'Nem fogok hazudni, amikor először láttam futni decemberben, az hihetetlen érzés volt, ez is az. Teljesen játékra késznek néz ki. Szerencsére százszázalékosan felépült. Nem arról van szó mostantól, hogy ne lenne egészséges, de egyértelműen nem meccsfitt és ez egy fontos különbség. Nem játszathatjuk, és nem is fogjuk játszatni addig, amíg nem csinálja meg a maga "nyári felkészülését", mert egy év teljes kihagyás után sokkal magasabb az újabb sérülés esélye' -nyilatkozta Jürgen Klopp.

Az angol válogatott 9 hónap kihagyás után tehát újra az első csapattal edz, és ha úgy tér vissza, ahogyan tavaly a sérülése előtt játszott, akkor nagy segítségére lehet csapatának a bajnoki címért folytatott csatában.

A Liverpool a Premier League-ben legközelebb szerdán játszik a Leicester City ellen, ami élőben kizárólag a Spíler TV-n lesz látható.


2019. január 26. 19:36

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS