PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Nasri lehet a West Ham hiányzó láncszeme
Nasri lehet a West Ham hiányzó láncszeme

Manuel Pellegrini régi-új játékosa kirobbanó formában tért vissza hosszú kihagyása után.

A West Ham United nem kezdte jól a szezont, az első négy mérkőzésén kikapott és teljesen kilátástalannak tűnt a játéka. Manuel Pellegrini csapatából hiányzott a kreativitás, de az első hónap után sikerült Felipe Andersont beépíteni a csapatba és a télen érkezett a hosszú eltiltás után visszatérő Samir Nasri is.

Nasri játékintelligenciája már első mérkőzésén, az Arsenal ellen is megmutatkozott, amikor ő adta a győzelmet érő gólpasszt Declan Rice-nak. Az ő és Anderson pozícióváltásai, bemozgásai és kreativitása teljesen szétzilálták az Ágyúsok védelmét és úgy néz ki, Pellegrini megtalálta a hiányzó láncszemet a csapatba Manuel Lanzini súlyos sérülését követően.

Nasrival a kezdő tizenegyben a Kalapácsosoknak egy sokkal rugalmasabb játékrendszerre képes és támadószelleműbb csapatuk van. Annak ellenére, hogy nagyon sokat kihagyott, az már két meccs után látszik, hogy a francia még mindig az egyik legtechnikásabb játékos a Premier League-ben.

Hogy Nasri érkezése elég lesz-e az európai kupaszereplést érő helyek egyikének a megcsípéséhez a londoniaknak, azt még Pellegrini sem tudja, de biztosan örül játékosa felvirágzásának.

A West Ham legközelebb kedden a Wolverhampton otthonába látogat, ahol egy győzelemmel akár meg is előzheti riválisát.


2019. január 26. 12:28

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS