PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Nem keresik tovább Salát és a pilótát
Nem keresik tovább Salát és a pilótát

A guersey-i rendőrség hivatalos közleményében megírta, hogy nem folytatják a kutatást az eltűnt repülőgép után.

Tegnap este befejezték Emiliano Sala, David Ibbotson és az eltűnt magángép utáni keresést.

'Minden lehetséges adatot átnéztünk és összesítettünk. Tudva, milyen lehetőségeink vannak meg kellett hoznunk ezt a nem könnyű döntést. Befejeztük az irányított keresést. Ennyi idő után különösen kicsi az esély arra, hogy túlélőket találjunk' – olvasható a guernsey-i rendőrség közleményében.

24 órás folyamatos, és összesen 80 órás három repülőgéppel és öt helikopterrel történő keresés után sem találtak a lezuhant gépre utaló nyomokat.

A döntésről a rendőrség tájékoztatta a játékos és a pilóta családját és együttérzésüket fejezték ki.

Emiliano Sala 2011-ben hagyta ott hazáját, Argentínát, ekkor vette meg a Bordeaux: első két évében a francia másodosztályban, kölcsönben az Orléans és a Niort színeiben szerzett 19, illetve 18 gólt.

2015-ben szerződött a Nantes-ba mindössze 1 millió euró ellenében és itt teljesedett ki igazán. Első szezonjában mindössze 6 gólt lőtt, de az utána következő kettőben egyaránt egy tucat gólig jutott és nagyban hozzájárult mindkét esetben a Nantes bentmaradásához.

Az idei szezonban mindössze tizenkilenc mérkőzés kellett neki a 12 gól eléréséhez, ami felkeltette a Cardiff City érdeklődését is és klubrekordot jelentő összegért le is igazolták őt. A klubváltást követően még visszatért Franciaországba elbúcsúzni csapattársaitól, barátaitól. Január 21-én az újabb Cardiffba tartó út során történt a szerencsétlenség, Sala pedig már nem tudott részt venni első angliai edzésén.

A Premier League 24. fordulójában minden mérkőzés előtt egy perc néma csenddel gondolnak majd az eltűntekre.

A Nantes vezetői viszont közölték, hogy ők továbbra sem adják fel a reményt, hogy Sala és a pilóta előkerül és ezért nem tartanak gyászszünetet.

Forrás: Guernsey Police Twitter


2019. január 25. 10:21

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS