PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Az egész futballvilág imádkozik az eltűnt csatárért
Az egész futballvilág imádkozik az eltűnt csatárért

Továbbra sincs meg az a magángép, amelyen Emiliano Sala is utazott. 

A Cardiff City rekordösszegért igazolt játékosa, Emiliano Sala Nantes-ból tartott Cardiffba, amikor az őt szállító repülőgép eltűnt a La Manche csatorna felett. A rendőrség közleménye szerint két repülőgép és egy hajó végzi a keresést és bár a látási viszonyok jók a tengeren, de egyelőre nem akadtak az eltűnt repülőgép nyomára. A keresés jelenleg is folyik, de rendkívül kevés esélyt adnak arra, hogy a három fős kisgépen bárki is túlélte volna a zuhanást. 

A francia bajnokság góllövőlistáján 5. helyen álló argentin játékosért a teljes futballvilág imádkozik, egykori csapatának városában, Nantes-ban és Cardiffban is több ezren gyűltek össze, hogy együtt szorítsanak érte. Több klub és futballsztár is együttérző bejegyzéseket tett ki az eset kapcsán.

"Az idő megy, és nem tudok semmit. Azt hiszem ez a legrosszabb. Senki sem beszélt velem, a nagykövetség, a klub, senki sem" - nyilatkozta egy argentin televíziónak Sala édesapja, Horacio Sala.

A Cardiff hivatalos közleményében továbbra is bízik a legjobb fejleményekben.

"Nagyon megdöbbentünk, amikor hallottuk a híreket, hogy a repülőgép eltűnt. Azt vártuk, hogy Emiliano megérkezzen Cardiffba, és a csapattal együtt töltse első napját. A tulajdonosunk, Tan Sri Vincent Tan és az elnök, Mehmet Dalman, mind nagyon nehéz helyzetbe kerültek. Az első dolog, amiben döntöttünk, hogy a csapat, a vezetői személyzet és az egész klub gondolatait eltereljük Emiliano-val és a pilótával kapcsolatban. Mindannyian szeretnénk köszönetet mondani rajongóinknak és az egész labdarúgó családnak támogatásukért ebben a nehéz időben. Továbbra is imádkozunk pozitív hírekért".


2019. január 23. 10:39

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS