PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Beckham, Rooney és Terry után Cathcart is felállt a padlóról
Beckham, Rooney és Terry után Cathcart is felállt a padlóról

A Watford védője megmutatta, hogy mennyire erős játékos lelkileg.

Craig Cathcart a 46. játékos lett egy ki tudja mennyire illusztris társaságban.

Az előző hétvégi Crystal Palace elleni bajnokin 2 gólt szerzett a játékos, de nem mindegyiket a jó kapuba. A 2-1-re megnyert mérkőzésen ugyanis ő "lőtte" a mérkőzés első gólját, de ezzel a Crystal Palace szerezte meg a vezetést. Az öngól után aztán már javított a játékos és Tom Cleverly góljával meg is szerezték a Darazsak a vezetést és a kilencven perc után a három pontot is.

Ryan Shawcross 2017 decemberi Tottenham elleni duplája után (öngól és gól) Cathcart lett a következő, akinek sikerült ez a bravúr. A Watford védőjének olyan játékosok után jött össze ez, mint John Barnes, David Beckham, Wayne Rooney, Gareth Bale vagy John Terry és Frank Lampard.

A 46 játékosból 29 először az öngólt szerezte. Cathcarttal is ez történt és utána a Darazsak még a mérkőzést is megnyerték, így pozitívan tudott kijönni ebből a szituációból. Lélektanilag nagyon fontos, hogy megnyerjék a mérkőzést és ne rajta menjen el a mérkőzés.

Cathcart a győzelem után viccesen lenyilatkozta, hogy örül az eredménynek és élete első duplájának is.

A Watford a hétvégén a Burnley ellen játszik, szombaton ebben az idősávban a Manchester United-Brighton mérkőzés lesz látható a Spíler TV-n.


2019. január 17. 10:39

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS