PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
A kalapácsütéstől tántorgó Arsenal a Chelsea-től kaphat újabb pofont
A kalapácsütéstől tántorgó Arsenal a Chelsea-től kaphat újabb pofont

Egyik csapat sincs csúcsformában, de mindkettejüknek égető szüksége lenne a három pontra.

Sorozatban harmadik londoni derbijére készül az Arsenal, de talán minden eddiginél nehezebb a mostani feladata, ami annak fényében, hogy múlt héten a West Ham ellen is vereséget szenvedett, nem éppen jó előjel.

Az Ágyúsok nem zárták túl jól az évet, hiszen a Liverpool ellen nagyon belefutottak a késbe. Az új évet viszont magabiztos győzelemmel kezdték a Fulham ellen. Ekkor talán úgy tűnt, hogy sikerült feldolgozni a vereséget és a West Ham nem lehet komoly falat. Nem így történt. A Kalapácsosok ütése túl nagy volt, az Arsenalt pedig időközben beérte a Manchester United a tabellán. London másik felén a Chelsea a Leicester elleni kisiklást követően a megszerezhető 12 pontból 10-et begyűjtött, igaz a Watford, a Crystal Palace és a Newcastle legyőzése kötelező kategória. A bajnokság második fordulójában a Chelsea egy gólgazdag mérkőzésen 3-2-re megverte az Arsenalt. Maurizio Sarri reputációja az egekbe emelkedett (azóta talán kicsit megkopott), míg Unai Emerynél a csapat építésének kezdeti fázisára lehetett fogni a sikertelenséget. Az addig eltelt időszakban a két csapat között mindössze 6 pontos különbség alakult ki, tehát pontosan ugyanannyi egységet gyűjtöttek az elmúlt 20 fordulóban. A két csapat értelemszerűen joggal bízik a támadójátékában, az Arsenal oldalán Pierre-Emerick Aubameyang, a Kékeknél Eden Hazard a legeredményesebb játékos. Előbbi 14 gólos, míg utóbbi 10, ugyanakkor a belga a legutóbbi három meccsén képtelen volt kapuba találni. 

Ki lesz tehát a nyerőember? 

A Premier League 23. fordulójának legnagyobb rangadóját élőben közvetítjük a Spíler TV-n. A közvetítés részleteiről itt tájékozódhatsz.


2019. január 16. 17:05

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS