PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Történelmet írt, majd kirúgták - Újabb edzőváltás a Premier League-ben
Történelmet írt, majd kirúgták - Újabb edzőváltás a Premier League-ben

A 2016-17-es szezont nagyszerűen kezdő Huddersfield menedzserének, David Wagnernek és a Huddersfieldnek elváltak az útjaik.

A 47 éves német-amerikai szakembernek elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a Terrierek a 2016-17-es szezonban 45 év elteltével jutottak fel ismét a legjobbak közé, majd gyakorlatilag abszolút esélytelenként sikerült kiharcolniuk a bennmaradást az előző PL-kiiírásban, hiszen 37 ponttal a 16. helyet csípték meg. Wagner valóságos üstökösként robbant be a Premier League-be, miután augusztusban az első három meccsét megnyerte. Ezt megfeleően díjazták is: 2017 augusztusának legjobb menedzsere lett.

Ez a szezon már nem indult ilyen jól. A Huddersfield mindössze 11 pontot gyűjtött 22 forduló alatt és nem igazán látni, hogy hogyan tudna felszínre kerülni a csapat.

"Az irányításával olyan dolgokat értünk el, amelyek messze túlmutattak a legvadabb elvárásaimon, elnökként és rajongóként is. Dávid vezetésével az elmúlt ötven év legjobb helyezését értük el és olyan emlékeket hozott létre, amelyek örökké tartanak. Nem szándékoztam meneszteni Davidet ebben a szezonban. Ő jött hozzánk és elmondta, hogy szünetre van szüksége." - mondta Dean Hoyle elnök a klub hivatalos honlapján. 

A Fulham, a Southampton és a Manchester United után a Huddersfield a negyedik csapat a PL-ben, amely edzőváltáson esett át. A Wagner nélküli Huddersfieldnek nem lesz könnyű dolga, ha el szeretne kerülni az sereghajtó pozícióból, hiszen a Manchester City lesz az ellenfele a hétvégén. A mérkőzést élőben közvetítjük. A részletekről itt tájékozódhatsz bővebben.

A Premier League tabelláját ide kattintva találod.


2019. január 15. 11:24

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS