PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Az őrült német és a holland kolosszus is felülmúlhatatlan
Az őrült német és a holland kolosszus is felülmúlhatatlan

A decemberi díjakat bezsebelték a Vörösök.

A merseyside-i csapat kisebb hullámvölgybe került az új évben, de már ma a Brighton ellen javítana. A decembert és a tavalyi évet viszont fergetegesen zárták a Vörösök, és több egyéni elismerést is bezsebeltek.

A szezonban először díjazta a Premier League és a szurkolók (ők is tudnak szavazni a hivatalos honlapon) ugyanannak a csapatnak a játékosát és edzőjét is. A decemberi hónap legjobb játékosa Virgil van Dijk lett, akivel a védelem tengelyében hét mérkőzésből négyszer még csak gólt sem kapott a csapata. A leghihetetlenebb statisztika a világ legdrágább védőjével kapcsolatban, hogy amióta megvette őt a Liverpool még sohasem tudták kicselezni őt, amikor pályára lépett a Vörösök mezében.

A hónap legjobb menedzserének pedig Jürgen Kloppot választották, akivel a kispadon csapatának mind a hét decemberi mérkőzését sikerült megnyernie, ami szinte példátlan a hihetetlenül nehéz téli hajtás kellős közepén az angol bajnokságban.

A Liverpool még mindig a dobogó legfelső fokán, de az előző heti veresége után mindenképpen vissza kellene térnie a karácsonyi formájához, hogyha idén először meg szeretné nyerni a Premier League-et.


2019. január 12. 13:03

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS