PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Régi-új arc a pályán
Régi-új arc a pályán

Tizennyolc hónap után tér vissza Londonba.

Hihetetlenül nehéz pár éven van túl Samir Nasri, aki abban sem nagyon reménykedett, hogy a másfél éves eltiltása után egyáltalán még pályára léphet profi labdarúgóként.

A francia játékos beismerte, hogy elsírta magát, amikor kiderült, el fogják tiltani, és mindenkinek köszöni, aki átsegítette ezen az időszakon. Büszke rá és nagyon boldog, hogy visszatérhet a pályára, hogy újra a világ legjobb munkáját végezheti, amelynek minden perce öröm.

Nasri vesszőfutása egy fotó miatt kezdődött, ami felkerült a világhálóra. Még 2016-ban, amikor a Sevilla kölcsönjátékosa volt kapott Los Angeles-ben egy klinikán intravénás csepegtető kezelést a játékos. A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) szabályzata kimondja, sportolóknál csak egyértelmű orvosi utasításra, legfeljebb 50 milliliteres mennyiségig lehet alkalmazni hasonló eljárást, aminél a francia nagyobb mennyiséget kapott.

Nasri már akkoriban sem volt jó formában, miután a Manchester City-ben már nem játszott Guardiola alatt, a Sevilla-ban kölcsönben is alig-alig jutott szerephez és később a török bajnokságban, az Antalyasporban sem nyújtott kiemelkedőt, mielőtt eltiltották volna.

'"Úgy gondolom, hogy mentálisan nagyon erős személyiség vagyok, de életemben először összetörtem, azt hittem vége a karrieremnek. De most, hogy újra visszatérhetek a világ legerősebb bajnokságába, egy olyan menedzserrel dolgozhatok, akit ismerek és egy olyan gyönyörű stadionban léphetek pályára, mint amilyen a West Ham United-é, ezt egyszerűen elképzelhetetlennek tartottam, csodálatos érzés. A kihívások, az öltözői hangulat, hogy újra pályára léphetek erről álmodoztam egy egész éven keresztül"' -nyilatkozta Nasri többek között Manuel Pellegriniről, akivel még a Citynél dolgozott együtt.

A Kalapácsosok új játékosa szerint csak még csodálatosabb lesz pont egy londoni derbin, korábbi klubja, az Arsenal ellen visszatérni és mindent bele fog adni a szezon hátralévő részében, hogy segítse csapatát egy európai kupaszereplést jelentő helyet elérni.

A West Ham United-Arsenal mérkőzést élőben nézheted a Spíler TV-n. A közvetítés részleteiről ide kattintva tájékozódhatsz.


2019. január 10. 15:29

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS