PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső - Jön a PL 12. fordulója
A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső - Jön a PL 12. fordulója

 Már a Premier League 12. fordulója következik, de még mindig három veretlen van a mezőnyben, miközben az éllovas Manchester City-t és az 5. Arsenalt csak 6 pont választja el egymástól.

Cardiff City-Brighton

A walesiek pocsékul kezdik a meccseiket, egy csapat sincs a PL idei mezőnyében, amely ellen többször szerezték volna meg a meccs első gólját. MINDEN KEZDET NEHÉZ.

Huddersfield-West Ham United

A Terreirek góljaik 80 százalékát az első félidőben szerezték, ez rekord ebben a szezonban. Jó ómen lehet a vendégek számára, hogy 6 PL góljából 5-öt is a második félődben szereztek. BENT RAGADNAK A SZÜNETBEN?

Leicester City-Burnley

Az előző szezon kezdete óta egyedül Olivier Giroud (6) lőtt több gólt csereként a Burnley új-zélandi csatáránál Chris Woodnál (5). FAPADOS.

Newcsastle United-Bournemouth

A Szarkák és a Cseresznyések párharcán az utolsó hét gólból öt is a 80. percben vagy azután esett. A VÉGÉN KELL VEZETNI.

Southampton-Watford

A Watford játékosa Abdoulaye Doucouré mindössze a harmadik játékos lehet aki az első négy Southampton elleni fellépésén betalál a Szenteknek. Rajta kívül Andrew Cole-nak (5) és Dele Allinak (5) sikerült ez a bravúr. KÉT FÜSTÖLGŐ PUSKACSŐ.

Crystal Palace-Tottenham Hotspur

A Tottenham sorozatban a hatodik (!) londoni derbi megnyerésére készül. Utoljára 1950 októbere és 1951 augusztusa között volt a jelenleginél hosszabb sorozata, akkor nyolc meccsig jutottak. LONDON URAI.

Liverpool-Fulham

A Pool támadója Mohamed Szalah átlagban 66 percenként lő gólt, vagy jegyez asszisztot feljutó csapatok ellen. Eddig 4 gólt és 5 gólpasszt hozott össze 592 perc alatt. A RAVASZ.

Chelsea-Everton

A Chelsea 23(!) meccs óta veretlen hazai pályán az Everton ellen. Utoljára 1994 novemberében kaptak ki Stolverkosoktól. BRIDZS. 

Arsenal-Wolverhampton

A Farakasok mindhárom Arsenal elleni PL-gólja szöglet után született. KORNER.

Manchester City-Manchester United

Pep Guardiola pályafutása során, még sosem vesztett kétszer egymás után hazai pályán ugyanazon ellenfél ellen. AGY.


2018. november 9. 9:42

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS