PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Portugál menedzser a Premier League szeptemberi legjobbja
Portugál menedzser a Premier League szeptemberi legjobbja

Nuno az újonc Wolverhampton Wanderers csapatának kezdőcsapatán még nem változtatott, talán ezért is jönnek az eredmények.

Nuno Espírito Santo úgy lett szeptember hónap legjobb menedzsere a Premier League-ben, hogy csapata, a Wolverhampton Wanderers három győzelmet aratott. A West Ham, a Burnley és a Southampton együttesét is legyőzte, ráadásul úgy, hogy gólt sem kapott ezen a három meccsen.

A negyedik összecsapás, idegenben a Manchester United ellen, döntetlennel ért véget. Az Old Traffordon elért 1-1 szintén sikernek számít. A Wolves újoncként 8 forduló után a 7. helyen áll, 4 győzelem, 3 döntetlen mellett egyszer kapott ki, tehát eddig remekül szerepel.

"A labdarúgásbna nincsenek egyéni díjak, minden a csapatnak köszönhető – nyilatkozta szerényen az elismerés átvétele után a portugál szakember. – A klub minden alkalmazottjának a munkáját dicséri. A szurkolók, a játékosok, mindenki munkáját."

Nuno talán azért is ennyire sikeres a klubbal, mert mind a 8 fordulóban ugyanazt a kezdő tizenegyet küldte ki a pályára – ez rekordnak számít a Premier League-ben. A portugál edző egyébként Unai Emeryt, Jürgen Kloppot és Pep Guardiolát előzte meg a szavazáson.

Forrás: premierleague.com


2018. október 12. 15:32

Címkék: labdarúgás Premier League Wolverhampton Wanderers


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS