PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Guardiola: "Megbüntethetnek minket a hibáinkért"
Guardiola:

A City spanyol menedzsere szerint fontosabb, hogy csapata továbbra is veretlen, minthogy nem tudtak nyerni.

A regnáló bajnok a hétvégén 0-0-ás döntetlent játszott a Liverpool csapatával, így a tabella éléről várhatja a folytatást.

A Citynek óriási esélye volt, arra, hogy visszavágjon a Liverpoolnak és (az előző szezonban Kloppék verték meg először Guardiola csapatát) ezúttal ők vegyék el a Mersey-partiak veretlenségét.  Rijad Mahrez azonban a 86. percben égbe lőtte a büntetőt.

Guardiola ennek ellenére pozitívan nyilatkozott, miután a City az első olyan csapat lett a ligában, amely nem kapott gólt az Anfielden és továbbra is veretlen.

"Nem ment sok lövés a kapunkra, ami az Anfielden kulcs, valamelyest különlegesek a körülmények itt, de próbálkoztunk. Minden akciónál, szögletnél és szabadrúgásnál magasabbak és erősebbek voltak nálunk, de jól védekeztünk, a hátsó négyesünk remekül teljesített. Jól játszottunk, korrekt eredmény ez, de tudunk ennél jobbak is lenni. A menedzser dolga, hogy kielemezze a játékot, majd ez alapján tervezzük meg, hogy hogyan kell játszanunk. Ez a legfontosabb. Kiegyensúlyozottak és kemények voltunk. Csapatként tudnod kell, hogy megbüntethetnek minket a hibáinkért, de a hátsó négyes remekül kontrollálta ezt. Persze jobb lett volna győzni az Anfielden, de nem vesztettünk. A legutóbbi szezonban vereséget szenvedtünk itt, most döntetlent játszottunk, a következő szezonban talán mi nyerünk, meglátjuk."

Guardiola támogatta a büntetőt rontó Mahrezt, és elmondta miért élvezte az algériai a bizalmát.

"Megvolt a bátorsága, hogy odaálljon a büntetőhöz. Az edzéseken kiválóan rúgta a büntetőket, de előfordul néha az, ami végül megtörtént." - mondta Guardiola.


2018. október 11. 11:43

Címkék: manchester city Pep Guardiola Premier League


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS