PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
"Pep Guardiola a Kriptonittal találkozik" - Márkus Ádám

 Kommentátorunk pár mondatban jellemezte a Premier League 8. fordulójának párosításait.

Brighton-West Ham United (Élő közvetítés)

"Négy éve nem volt képes arra West Ham játékos, hogy zsinórban harmadik idegenbeli meccsén gólt szerezzen a PL-ben -egészen péntek estig-. Arnautovics > Brighton"

Burnley-Huddersfield

"A legtöbbet foglalkoztatottabb kapus a liga egyetlen csapata ellen, amelynek még nincs akciógólja. Az utóbbi szombaton sem változik majd."

Crystal Palace-Wolverhampton 

"Még mindig nem szerzett hazai pályán gólt a Palace, amely a 100. győzelmére hajt a PL-ben. De pont a szezon meglepetéscsapata ellen jönne ez össze? Igen."

Leicester City-Everton

"Megszakította nyeretlenségi sorozatát legutóbb az Everton, de Marco Silvának még sokat kell munkálkodnia azon, hogy kiegyensúlyozottabbak legyenek a liverpooliak. A Leicester zsinórban 3. sikerét érheti el."

Tottenham Hotspur-Cardiff City 

"Emlékezetes mérkőzésen veszített szerdán a BL-ben a Tottenham, hogy aztán egy könnyen feledhető meccsen mélyítse a Cardiff válságát szombaton."

Watford-Bournemouth

"Jön a 100. Premier League mérkőzés a Vicarage Roadon, és alighanem a Watford 200. gólja is a PL-ben. Ez persze az izgalmas meccseket játszó Bournemouth ellen még semmire sem garancia..."

Manchester United-Newcastle United (Élő közvetítés)

"Ki az? BL-győztes edző, aki a várakozások alatt kezdte az idényt, és cserébe a vezetőségével sem felhőtlen a viszonya. Rögtön két helyes megfejtésünk is van, hiszen egymás ellen küldik pályára csapataikat. Az egyik legérdekesebb meccse a fordulónak. Az érdekes persze nem egyenlő a látványossal."

Fulham-Arsenal (Élő közvetítés)

"Unai Emery a rangadókat elbukta, az összes többi mérkőzését megnyerte. Most zsinórban a 6. sikerére hajt, az ellenfél nyitottabb stílusa pedig ideális lehet ehhez -már ha Jokanovics a kudarcok hatására nem próbál meg változtatni."

Southampton-Chelsea (Élő közvetítés)

"A vendéggyőzelem valószínű a színtelen-szagtalan Southampton otthonában, bár ha abból indulunk ki, hogy tavasszal 2-0-ról lett 2-3 ebben a párharcban, akkor reménykedhetünk egy szorosabb csatában..."

Liverpool-Manchester City (Élő közvetítés)

"Tovább erősítheti bajnoki álmait a Liverpool, avagy Pep Guardiola találkozása a Kriptonittal." 


2018. október 5. 19:27

Címkék: labdarúgás Premier League Spílerek


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS