PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Jubileum, passztenger, 51/50 - minden a Chelsea mellett szól
Jubileum, passztenger, 51/50 - minden a Chelsea mellett szól

A Premier League 5. fordulója előtt a számok is a londoni sztárcsapat újonc elleni győzelmét ígérik.

A Chelsea a legutóbbi 12 egymással vívott összecsapáson 10-szer győzött a walesi együttessel szemben, és csupán egyszer kapott ki. Legutóbb a 2013-2014-es szezonban találkoztak, akkor mindkét meccset a Chelsea nyerte meg.

Ennél is jobb előjel Maurizio Sarri csapata számára, hogy legutóbb 2015 decemberében kapott ki újonctól, akkor a Bournemouth nyert ellene. Ennél is érdekesebb, hogy az elmúlt 51 hazai PL-meccse közül, amelyet újonc ellen játszott, 42-t megnyert, 8 döntetlennel ért véget, és csupán 1-szer maradt pont nélkül.

Az angol bajnokságban máris van látszata Sarri munkájának, ugyanis az eddigi 4 forduló alatt a Kékek passzoltak a legtöbbször jól: 2677 pontos átadás a mérleg – összesen 2996 passzból.

A Chelsea spanyol támadójában is bízhat: Pedro 100. PL-meccsén léphet pályára, és a legutóbbi 4 szereplése alkalmával 3 gólt szerzett (pontosan annyit, mint előtte 26 találkozón).

Azt s efeljtsük, hogy a Chelsea eddig mind a négy fordulóban győzött, míg a Cardiff egyelőre nyeretlen.

A Chelsea-Cardiff City Premier league-mérkőzést kizárólag a Spíler1 TV-n nézheted élőben.


2018. szeptember 13. 9:33

Címkék: Cardiff City Chelsea labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS