PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Brutális 23 nap elé néz a Liverpool
Brutális 23 nap elé néz a Liverpool

A Vörösök 3-4 naponta folyamatosan a pályán lesznek. Többnyire sztárcsapatok ellen.

Ha csak a sorsolást látjuk, már akkor is ott lebeg Kloppék feje felett Damoklész kardja. A Liverpool ugyanis szeptember 15-től kezdődően 3 különböző versenysorozatban, 7 tétmeccset is játszik a következő 27 napban. 

Ez önmagában még nem lenne meglepő, sőt gyakorlatilag minden angol nagycsapatra igaz, csakhogy a
Liverpool most szombaton a liga jelenlegi 5. helyezettjével, a Tottenham Hotspurrel vív rangadót a Wembley-ben, három nappal később pedig már a többek közt Neymart is soraiban tudó PSG-vel kell, hogy megmérkőzzön a Bajnokok Ligája nyitófordulójában. Aztán talán valamelyest fellélegezhetnek a Mersey partján, hiszen szeptember 22-én egy másik kikötőváros csapatát, a 12. Southamptont fogadják az Anfielden. 

Ezután ismét beindul a nagyüzem: Szeptember 26-án a Ligakupában (hazai pályán), 29-én pedig a bajnokságban (idegenben) kéne két vállra fektetniük a Maurizio Sarri irányította Chelsea-t. Október 3-án Nápolyba utaznak Kloppék, majd ezt a rendkívül nehéznek ígérkező túrát lezárva, a habot a tortára a Manchester City elleni hazai meccs teszi fel.

Nem rossz sorminta. Klopp ezidáig a "győztes csapaton ne változtass"- elvet alkalmazva, nem nagyon módosított csapatán, aminek minden bizonnyal meg is volt az oka. A szeptemberi és októberi találkozókon, azonban kétségtelen, hogy olyan játékosok is játéklehetőséget kaphatnak, akik korábban egyáltalán nem, vagy csak kevésszer. 

Az előszezonban kiváló formát mutató, de edzőjétől ezidáig mindössze 2 mérkőzésen 27 percet kapó, Xherdan Shaqiri, vagy a 40 millió fontért érkező, de pályára még nem lépő, Fabinho is ide sorolható.

"Már nagyon várom a meccseket, különösen azért, mert a következő néhány hétben, rengeteg nagy, nehéz és kiélezett meccset kell megvívnunk. Próbáljuk fenntartani a jó formánkat és remélem, hogy sok meccset meg tudunk nyerni. Sok minőségi játékos van a keretünkben, így keményen edzünk minden nap. A verseny jót tesz a játékosoknak" - mondta a nyáron 13 millió fontért érkező svájci szélső.

Forrás: SkySports


2018. szeptember 12. 15:52

Címkék: labdarúgás Liverpool Premier League Xherdan Shaqiri


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS