PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Hrutka János Eriksentől várja a legtöbb szabadrúgásgólt
Hrutka János Eriksentől várja a legtöbb szabadrúgásgólt

A Spíler1 TV szakkommentátorát meglepné, ha a City nem védené meg a címét a Premier League 2018-2019-es szezonjában.

Hrutka János labdarúgóként szabadrúgás-specialistának számított, most összefoglalta az idénnyel kapcsolatos várakozásait, amelyben külön megemlítette Christian Eriksent, a Tottenham Hotspur dán játékmesterét. 

Bajnok: "Meg lennék lepve, ha a Cityt – aki az előző szezonban fiatalokra építve hengerelt és óriási labdabirtoklási fölény mellett, hatalmas különbséggel nyert bajnokságot – bárki meg tudná szorítani.

Erre a legnagyobb esélye Jürgen Klopp együttesének, a Liverpoolnak lehet. Így őket várnám a City mögé."

Top4: "Azt, hogy az említett két csapat mellé felzárkózik-e a José Mourinho által menedzselt Manchester United, nagy talány. A Spurs eddig még senkit sem igazolt, így ott komolyabb előrelépést nem várok, az Arsenal és a Chelsea pedig még a csapatépítés első fázisában jár."

Meglepetéscsapat: "Richarlison játéka közel áll a szívemhez. A brazil a tavalyi szezon első felében lehengerlően futballozott. Nagyszerű igazolása lesz ő az Evertonnak. Marco Silva pedig jó menedzser, tehát a liverpooliaktól jó eredményt várok."

Kiesők: "Nehéz kérdés. Ismét óriási párharc várható a bentmaradást érő helyekért. Damoklész kardja ott lebeg akár nyolc csapat felett is."

Gólkirály: "Nagy versenyfutás várható itt is, csakúgy, mint az előző szezonban. Aubameyang játékát nagy érdeklődéssel fogom figyelni, már az előző fél szezon alatt is jó számokat produkált. Szalah és Kane kettősét azonban nem hiszem, hogy meg tudná előzni. Lukaku a mögöttünk hagyott idényben egy hosszabb periódusban képtelen volt betalálni az ellenfelek hálójába, ha a fejlődése folytonos lenne, akár még neki is lehet esélye."

+1 Ki lövi a legtöbb gólt szabadrúgásból? "Itt a szívemre hallgatok. Eriksen játékát és karakterét rendkívül kedvelem."

Somos Ákos várakozásait ide kattintva, Márkus Ádám szezonnal kapcsolatos tippjeit pedig itt olvashatod el.


2018. augusztus 10. 11:27

Címkék: britannia_extra Cristian Eriksen Hrutka János labdarúgás Premier League Spílerek Tottenham Hotspur


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS