PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
A Burnley a Citytől igazolt
A Burnley a Citytől igazolt

A 31 éves angol válogatott kapus 2 évre írt alá a Premier League-csapathoz.

A Burnley menedzsere, Sean Dyche lépése annak fényében is meglepő, hogy a Burnley jelenlegi keretének három jó képességű kapus is tagja: az angol válogatott Nick Pope, valamint Tom Heaton és Anders Lindegaard. Igaz, Pope súlyosnak tűnő vállsérülést szenvedett az Aberdeen-Burnley Európa Liga-párharc első mérkőzésének 15. percében, le is kellett cserélni. Helyét Anders Lindegaard vette át, majd a visszavágón is neki szavazott bizalmat edzője.

A 75-szörös angol válogatott Hart 2006 óta volt a Manchester City kapusa, amelynek színeiben 266 találkozón védett. 2012-ben (44 év után lett első a City) és 2014-ben tagja volt a bajnokcsapatnak, és a 2015-16-os szezonban Bajnokok Ligája elődöntőig jutó Citynek is. Pep Guardiola érkezésévél azonban háttérbe szorult, többször kölcsönadták, mert a passzjátékban nem annyira ügyes, mint vetélytársai. Először Torinóba, majd a West Ham Unitedhez került, de sehol nem maradt hosszú távra.

Hart a 20-as számot fogja viselni a Premier League soron következő szezonjában, amelyet a Spíler1 TV-n követhetsz élőben.


2018. augusztus 7. 14:25

Címkék: burnley labdarúgás manchester city Premier League


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS