PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Pont a méregfogát húzták ki a Unitednek˝ – Jöhet az újabb Pep-José csörte

Pikáns csata a Ligakupa döntőjében – Guardiola és Mourinho csapatai ismét egymásnak feszülnek.

Ha beköszönt a tél, akkor Angliában elérkezik a kupasorozatok pillanata. Ráadásul a tradicionális január eleji FA-kupa hétvége mellett idén a Ligakupa két elődöntője is az elmúlt napokra esett. A nagy rivalizálás szobrait már kezdhetik is faragni, ugyanis se José Mourinho, se Pep Guardiola nem okozott csalódást. A portugál kupát ígért a Tottenham szurkolóinak a kinevezésekor és ehhez egyelőre tartja is magát, a Brentfordot legyőzve újabb döntőjére készülhet. A katalán pedig - mostmár az egymást követő negyedik alkalommal - beküzdötte magát a sorozat fináléjába a Manchester Unitedet semlegesítve. Az FA-kupában még messze vagyunk a befejezéstől, viszont sok résztvevőtől elköszöntünk a hétvégén. A nagycsapatok most kapcsolódtak be először és komolyan is vették magukat, ha néhányan ugyan tizenegyesekkel vagy hosszabítás után, de a Premier League gárdái továbbjutottak, kivéve a Leeds Unitedet, amely hiába lövi zsákszámra a bombagólokat a másodosztály után a legjobbak között is, kipottyant a negyedik vonalban vitézkedő Crawley Town ellen. Mi több, az idényben csupán negyedszer, gól nélkül maradt.

A legutóbbi Britanniában műsorvezetőnk Baumstark Tibor, illetve szakértőink, Szekeres Adrián és Galambos Dániel a kupameccsek eredményeit vitatták meg. A videóból többek közt kiderül, hogy melyik volt hétvége momentuma az FA-kupában.


2021. január 14. 15:32

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS