PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Lesgól, kapufák, bravúrok – Peches volt a Spurs a Fulham ellen

Halkan tesszük hozzá, hogy a végén meg szerencséje volt a londoniaknak.

Bár már 2020-ban találkoznia kellett volna a Tottenhamnek és a Fulhamnek a Premier League 16. fordulójában, végül ez csak 2021-ben jött össze, mert a vendégek játékosai közt december végén többen is megfertőzödtek és kérték a találkozó elhalasztását. José Mourinho együttese az akkorihoz képest egyértelműen jobb formában várta a találkozót, a 16. forduló óta ugyanis 3-0-ra verte a Leeds Unitedet a bajnokságban, az FA-kupában és Ligakupában pedig továbbjutott, utóbbi sorozatban ráadásul döntőt játszhat a Spurs. 

Most sem kezdte rosszul a találkozót, Szon Hung Min helyzeténél hatalmasat fogott Alphonse Aréola, Harry Kane fejesénél viszont már a francia sem tudottmit tenni. A hazaiak - Mourinhót meghazudtoló módon - ezután sem ültek rá az eredményre, Winks lövésénél ismét Aréola mutatott be bravúrt, Szon pedig kapufát lőtt, dea a végső ütést nem sikerült bevinni, és ennek - ahogyan ilyenkor lenni szokott- meglett a böjtje. Ademola Lookman beadását Ivan Cavaleiro fejelte Hugo Lloris kapujába. A Tottenhamnek ezután is megvolt a lehetősége a gólszerzésre, sőt Sergio Reguilón gólt is szerzett, csakhogy Szon lesen állt, így nem érvényeset. A Spurs értékes pontokat vesztett és jelenleg csak hatodik a tabellán.  

A Fulham zsinórban 13 elvesztett londoni derbit követően tudott pontot szerezni a Tottenham Hotspur otthonában


2021. január 14. 11:07

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS