PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Azért az nagyon meglepő volt˝ – Csúcspontok és mélyrepülések a sorozatban

Jön az újabb Guardiola-Mourinho csata; már csak 32 csapat van talpon a legpatinásabb kupasorozatban.

Ha beköszönt a tél, akkor Angliában elérkezik a kupasorozatok pillanata, ráadásul a tradicionális, január eleji FA-kupa hétvége mellett idén a Ligakupa két elődöntője is az elmúlt napokra esett. Utóbbiban sem José Mourinho, sem Pep Guardiola nem okozott csalódást, a Tottenham és a Manchester City játssza majd a finálét. Az FA-kupában még messze vagyunk a befejezéstől, viszont sok résztvevőtől elköszöntünk a hétvégén. A nagycsapatok most kapcsolódtak be először és komolyan is vették magukat, ha néhányan ugyan tizenegyesekkel vagy hosszabbítás után, de a Premier Leauge gárdái továbbjutottak, kivéve a Leeds United, amely kipottyant a negyedik vonalban szereplő Crawley Town ellen.

Keddi Britannia-magazinunkban szakértőink az angol bajnokság mellett szót ejtettek a szigetországi kupasorozatokról is, végigvették az eredményeket, átbeszélték a legfontosabb történéseket, na meg persze véleményüket sem rejtették véka alá a folytatást és az esélyeket illetően. Az adásrészletet a fenti videóra kattintva tekintheted meg.


2021. január 13. 16:25

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS