PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Pogba-életszemlélet: Lerántotta a leplet új videójában a United sztárja

A tőle megszokott stílusban, pazar videóval rukkolt elő közösségi oldalán a francia középpályás.

Paul Pogba stílusát vélhetően senkinek sem kell bemutatni, a francia sztár mindig önmagát adta és adja, függetlenül attól, hogy a pályán, játék közben vagy azon kívül látjuk őt. Azt mindig is tudni lehetett róla, hogy szabadszellemű, aki öltözködésével, viselkedésével sokak példaképévé vált, a rá jellemző lazaság és pozitív életszemlélet inspirálóan hat sok fiatalra, és akkor még nem beszéltünk a karrierjéről, arról, hogy milyen úton vált napjaink egyik legjobb középpályásává. Legújabb videójával ráadásul egyértelműen követői tudtára adja, milyen filozófia szerint él, úgy fogalmaz: ˝Élvezz minden pillanatot az életben!˝. Ráadásul tánctudását is megcsillogtatta közösségi oldalán.

Pogba jövője ugyanakkor továbbra is kérdéses a Manchester Unitednél, egyszer arról cikkeznek a külföldi szaklapok, hogy távozni szeretne, másszor a klub iránti szeretét fejezi ki a játékos. Egy biztos, 2022 júniusáig köti szerződés a Premier League rekorderéhez, így egyelőre nincs okuk aggódni a drukkereknek, kivéve persze, ha visszautasíthatatlan ajánlatot kap érte a klub. Pogba a most futó idényben 22 mérkőzésen 3 gólt és 3 asszisztot jegyez. A fenti videóra kattintva megtekintheted a Vörös Ördögök legutóbbi mérkőzésének összefoglalóját, amivel a gárda a tabella élére ugrott.


2021. január 13. 11:20

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS