PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

2021 a változás éve – Tizenhét fordulót követően nyert a Sheffield United

Chris Wilder csapata egy este alatt több pontot szerzett, mint az ezt megelőző tizenhét mérkőzésen.

A tavalyi, kétségtelenül bravúros kilencedik hely után brutális összeomlást produkált a Sheffield United: A Fulham elleni hazai és a Brighton elleni idegenbeli döntetetlenen kívül minden meccsén nullázott, tizenhat fordulót követően így mindössze két ponttal a tarsolyában várta a Newcastle United elleni találkozót. Nagy számok törvénye vagy sem, a Szarkák ellen megtört az átok. Igaz, ehhez kellett egy kiállítás és egy tizenegyes is.

Az első lehetőséget a vendégek jegyezték, Callum Wilson veszélyeztett. Innentől kezdve azonban átvette az irányítást a hazai együttes és bár Ryan Frasert a 45. percben kiállította a játékvezető, Andy Madley, gólt sokáig nem láthattunk. Egészen a 73. percig, amikor Federico Fernández kézzel ért a labdához és bár Madley továbbengedte a játékot, a VAR-szobából a fülére szóltak, hogy érdemes lenne megváltoztatnia a döntését. Rövid videózás után így is tett, büntetőt ítélt, amelyet a csereként beálló - egyébként sheffield-i születésű - Billy Sharp magabiztosan értékesített. A Sheffield ezzel 5-re növelte pontjai számát, és jelenleg kilenc egységre van a még vonal felett lévő Brightontól. 

A videóra kattintva megtekintheted a találkozó összefoglalóját.


2021. január 13. 11:09

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS