PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Jót tett a katonai szolgálat – Százados lett a Tottenham dél-koreai sztárja

Bombaformában futballozik ebben az évben.

A Premier League 17. fordulójában számos nagyszerű találatot láthattunk, ilyen volt Szon Hung Min gólja is a Leeds Unitednek. A 28 éves dél-koreai támadó - Harry Kane-nel karöltve - az új szezont félelmetes formában kezdte, Mohamed Szalah mögött 12 találattal második a góllövőlistán, hétvégén pedig rekordok sorát döntötte meg a páros. 

Egyrészt Harry Kane lett a Premier League történetében az első olyan csatár, aki mind a harminc csapat ellen betalált, amely ellen pályára lépett. Másrészt Kane kiosztott egy újabb asszisztot csapattársának Szon Hung Minnek, amivel ketten együtt már 13 gólt hoztak össze ebben a szezonban. Ez egyben azt is jelenti, hogy beállították a blackburni duó, Alan Shearer és Chris Sutton 1994-95-ös abszolút rekordját, és bár a szezon több, mint fele még visszavan, már most a PL történetének legeredményesebb párosát alkotják. Szonnak ráadásul ez volt a 100. gólja a Tottenhamben, ehhez 253 fellépésre volt szüksége és a klub 18. olyan játékosa lett, amely elérte ezt a mérföldkövet. 

José Mourinho és könnyen lehet, hogy az áprilisi, háromhetes, hazájában kötelező sorkatonai szolgálat megtette hatását. 

A videóra kattintva megtekintheted a Premier League 17. fordulójának pillanatát.


2021. január 5. 14:26

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS