PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Egy valószínűségszámítással foglalkozó cég szerint ez a csapat nyeri a PL-t

Óriási esélyt adnak nekik.

Egy valószínségszámítással foglalkozó cég szerint hiába a gyengébb kezdés, jó eséllyel a Manchester City ünnepelhet bajnoki címet a szezon végén. A rengeteg adat feldolgozásával készülő elemzés 43 százalék esélyt jósol Pep Guardiola csapatának győzelmére, őt tisztes távolságból a Liverpool követi (31 százalék). A bajnokságot remekül kezdő Chelsea, Tottenham-duó tíz, illetve hat százalékot kapott, az első hatba még a Manchester United (4 százalék) és a Leicester City (3 százalék) fért be. 

Szakértőnk Szeli Mátyás szerint bár az adatfeldolgozás és az adatkezelés rengeteget segít abban, hogy megjósoljuk, illetve megértsük, hogy mi történik a pályán, ugyanakkor számos dolgot nem tudunk leírni számokkal, így százszázalkéos biztonsággal képtelenség megtippelni a pontos végeredmény.

Szekeres Adrián szintén a játék kiszámíthatatlanságát, a sérüléseket, a koronavírus okozta bizonytalanságot és a nagyarányú City-fölényt vitatta. 

Szerinted melyik csapat nyeri a Premier League 2020-21-es szezonját?

Manchester City
Liverpool
Tottenham
Chelsea
Manchester United
Leicester City
Más


2020. december 4. 16:42

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS