PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Mourinho pszichológiai játéka jó táptalajra találhatott a Tottenhamnél˝

Londonból ostromolják – Megszakíthatják a két gigász három éve tartó regnálását.

Összesen 554 pont, 567 rúgott gól, mindössze 189 kapottal szemben és három bajnoki cím az előző három szezon során. A Manchester City és a Liverpool felejthetetlen és egyedülálló hatást gyakorolt az angol futballra a közelmúltban. Így addig, amig először el nem buknak, kerülhetnek akármilyen nehéz helyzetbe, a közvélemény elsődleges bajnokesélyesként fogja kezelni őket. Szenvedhet bár sérüléshullámtól a Liverpool, kezdhetik Guardioláék a idényt csigalassúsággal, arra számítunk, hogy ez a két gigász a végén felülemelkedik a mezőnyön.

Pedig ezt a mutatott játék és a történelmi példa sem támasztja alá. Legfőképpen a Manchester Cityvel kapcsolatban. Először is a rozsdás és akadozó támadójátékuk nagyon kevés lesz javulás nélkül, ennyi góllal senki sem lesz bajnok. Másrészt az elmúlt évtized során egyetlen aranyérmes sem rendelkezett annyira kevés ponttal kilenc fordulót követően, mint De Bruyne és bandája. Mindeközben a keselyűk gyülekeznek, a Chelsea védeleme az elmúlt hetekben nagyon szépen helyrerázódott, és a csatárigazolások minden szembejövő akadályt szétrúgtak. Ahogy a Tottenham sem akar lassítani és ha a Szon-Kane-práoson múlik, José Mourinho egy újabb csapatot fog a csúcsra vinni.

Még mindig ők a toronymagas esélyesek? Vagy a két londoni rivális véget vet a a Vörösök és a Kékek rémuralmának?

Szakértőink Szekeres Adrián és Szeli Mátyás Baumstark Tibor vezetésével ezt a kérdéskört járták körben a legutóbbi Britanniában.

Britannia minden pénteken 18.30-kor élőben a Spíler1 TV-n.


2020. december 4. 11:51

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS