PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Újra lehetnek nézők a Premier League stadionjainak lelátóin

Egyelőre korlátozott számban lehetnek szurkolók az arénákban és csak ott, ahol a járványügyi helyzet lehetővé teszi.

Boris Johnson, brit miniszterelnök egy hete jelentette be, hogy a kormány enyhíteni fog a koronavírus-járvány miatt megalkotott óvintézkedéseken, és decembertől korlátozott számban visszatérhetnek a nézők a szabadtéri sporteseményekre, köztük a Premier League-mérkőzésekre is.

Szerdától tehát már az angol stadionokban is lehetnek nézők – nem mindegyikben –, az első csapat amelyik a szurkolói előtt játszhat mérkőzést az Arsenal lesz. A londoni klub megerősítette, hogy 2000 néző jegyet válthat jövő héten az Emiratesbe a Rapid Wien elleni, december harmadikai Európa Liga összecsapásra.

A koronavírus fertőzés által leginkább sújtott területeken azonban továbbra is zárt kapuk mögött kell rendezni a meccseket. Ez érinteni fogja a Manchester City, a Manchester United, a Leicester City, a Leeds United, az Aston Villa, a Wolverhampton Wanderers, a Newcastle United, a Burnley, a West Bromwich Albion és a Sheffield United együttesét.

Három kategóriába sorolták a csapatokat Angliában, az említett gárdák a 3-as csoportba kerültek, a 2-es csoportban lévők legfeljebb 2000 nézőt engedhetnek be, az 1-es kategóriába tartozók pedig 4000 szurkolót – ebbe a kalapba nem került angol elsőosztályú csapat. A második kategóriába tehát a Tottenham, a Liverpool, az Arsenal, az Everton, a Chelsea, a Southampton, a West Ham United, a Crystal Palace, a Fulham és a Brighton stadionjai kerültek. A videóra kattintva megnézheted, hogy szakértőink mit gondolnak a kialakult helyzetről.


2020. november 30. 16:19

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS