PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Ismét a VAR játszotta a főszerepet, kétszer mentette meg a Unitedet

Sokat köszönhet a videóbírónak Bruno Fernandes.

Ahogyan azt a Manchester United mérkőzésein már megszokhattuk, a Premier League kilencedik fordulójában ismét a videóbíró játszotta a főszerepet, ezúttal is a Vörös Ördögöknek kedvezve. Egy viszonylag unalmas első félidő után ugyanis a második nem mindennapi jelenetsorokat hozott. 

Az első emlékezetes momentum Bruno Fernandes megmozdulása volt, a portugál sztár Conor Callaghert szerelte, a játékvezető szerint szabálytalanul, így a büntetőpontra mutatott. Ám, mielőtt a West Brom elvégezhette volna a tizenegyest, a videós szobából jelezték David Coote-nak, hogy nézze vissza az esetet, aki a videózás után úgy ítélte meg, nem történt szabálytalanság, így folytatódhatott a játék.

Nem sokkal később már a túloldalon zajlottak az események, Darnell Furlong kézzel ért bele Anthony Martial lövésébe, így a manchesteriek végezhettek el büntetőt. Fernandes első kísérletét Sam Johnstone védte, ám újabb videózás után kiderült, hogy a kapus már a lövés előtt elmozdult a gólvonalról, így ismételhetett a portugál, másodszor pedig már nem hibázott. 

Egy-egy nagyobb helyzet borzolta még a kedélyeket a lefújásig, mindkét együttes betalálhatott volna, de végül maradt az 1–0-s eredmény, amellyel a United fellépett a 9. helyre, a West Brom pedig továbbra is kieső. A mérkőzés összefoglalóját megtekintheted a fenti videóra kattintva.


2020. november 22. 9:34

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS