PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Összeállt minden Londonban: Pazar formában, immár az élen a Chelsea

Újabb győzelmet arattak a londoni Kékek, amivel (átmenetileg) átvették a vezetést a tabellán.

Úgy fest, Frank Lampard munkája kezd célba érni Londonban, ugyanis a Chelsea, megtalálva hiányzó láncszemeit, magabiztosan teljesít az utóbbi időben, ha csak az elmúlt négy tétmérkőzését vesszük alapul, akkor négy könnyed sikert látunk, ráadásul mindezt 14–1-es gólkülönbséggel abszolválva. Ehhez pedig hozzájön egy újabb diadal, ezúttal a Newcastle ellen, merthogy a Kékeknek ezúttal sem sikerült az útját állni.

A Chelsea már a mérkőzés korai szakaszában igyekezett gólt, gólokat szerezni, hogy minél előbb eldöntse a találkozót, több nagy helyzetet követően aztán a 10. percben nem egy londoni játékos, hanem a Szarkák védője, Federico Fernández szerezte meg az előnyt a vendégeknek – az argentin egy szögletet követő beadás után ért szerencsétlenül a labdába. 

A vezető találat megszerzése után sem engedett nagy teret az ellenfélnek Frank Lampard legénysége, de azért volt egy-két szép villanása a hazaiaknak. A következő gólig egészen a 65. percig kellett várni, ekkor Timo Werner iramodott meg a saját térfeléről, hagyta le őrzőit, majd a tizenhatos előtt önzetlenül passzolt Tammy Abraham elé, aki a kapufa segítségével megduplázta gárdája előnyét.

A Chelsea végül 2–0-ra diadalmaskodott, az újabb három ponttal pedig, ha ideiglenesen is, de átvette a vezetést a tabellán. A fenti videóra kattintva megtekintheted a találkozó összefoglalóját.


2020. november 21. 15:38

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS