PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Bale: Jó érzés egy olyan csapatban játszani, ahol szeretnek

Madridi utolsó évében alig lehetett ráismerni.

A nyár egyik nagy átigazolási sagáját Gareth Bale szolgáltatta. A walesi kiválóság a legutóbbi szezonban látványosan kegyvesztetté vált a Real Madridnál, Zinedine Zidane nem tartott rá igényt, José Mourinho és a Tottenham Hotspur azonban igen. 

˝Jó érzés újra játszani, jó egy olyan klubban lenni, amely engem akar és ahol úgy érzem, hogy szeretnek. Fizikai szempontból jól halad a felépülésem, és újra futballozhatok, ami minden futballistát boldoggá tesz. Még sok minden várat magára, fejlődni fogok. Egylőre még egy kis időbe telik, amíg megszokom,, hogy háromnaponta a pályán vagyok, főként, hogy a testem a normálisnál egyelőre még jóval merevebb. Jó úton járok, de élesebbnek kell lennem"  - nyilatkozta Bale a Wales-Finnország Nemzetek Ligája-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

Mourinho maximális bizalommal bír Bale irányába, aki ezidáig három bajnokin és három Európa Liga-összecsapáson kapott szerepet, sőt a Brighton elleni győztes gólt szerzett a Premier League hetedik fordulójában. Ami a Nemzetek Ligáját illeti, a zárókör előtt Walesnek hazai pályán elegendő egy döntetlen is Finnország ellen annak érdekében, hogy megnyerje csoportját.

Bale Brighton elleni győztes gólját a videónkra kattintva tekintheted meg. 


2020. november 18. 14:52

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS