PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Mario Balotelli ismét Angliában köthet ki
Mario Balotelli ismét Angliában köthet ki

Az olasz fenegyereknek jelenleg nincs klubja.

Mario Balotellui korábban volt a Manchester City és a Liverpool játékosa is, a Premier League-ben összesen 70-szer lépett pályára és 21 gólt szerzett. A 30 éves labdarúgó legutóbb a Brescia játékosa volt, de az olasz együttes még a nyáron felbontotta a szerződését.

A hírek szerint a 36-szoros olasz válogatott játékosért a másodosztályú Barnsley érdeklődik és az ügynökével már fel is vette a kapcsolatot az együtttes, így ha nem is a Premier League-be, de Angliába visszatérhet Balotelli. A támadónak a Championshipben szereplő gárda lehetne a kilencedik együttese, de 16 éves kora óta a Barnsley lenne az első csapat, amelyik nem az olasz, angol vagy francia elsőosztályban szerepel. Egy dolog biztos, Balotellinek a másodfosztályú gárda is előrelépés lenne ahhoz képest, hogy jelenleg munkanélküli. A kérdés már csak az, hogyan viselkedne új csapatánál az olasz fenegyerek.


2020. november 18. 10:49

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS