PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Óriási mélyrepülés, a világ legdrágább kapusa elfogadta sorsát
Óriási mélyrepülés, a világ legdrágább kapusa elfogadta sorsát

Jelenleg harmadik számú hálóőre csapatának.

2018 augusztus 8-án a Chelsea 80 millió euróértvette meg Kepa Arrizabalagát az Athletic Bilbaótól, aminek köszönhetően ő lett a világ legdrágább kapusa. A spanyol labdarúgó első két szezonjában első számú hálóőre volt a londoni gárdának, de nem teljesített a legjobban és összeveszett korábbi edzőjével, Maurizio Sarrival is. A Kékek jelenlegi menedzsere, Frank Lampard sem számol a 26 éves játékossal, az átigazolási időszakban a londoniak Édouard Mendyvel erősítették meg keretüket, Arrizabalaga pedig jelenleg csak harmadik számú kapus a szenegáli kapus és Willy Caballero mögött.

A tizenegyszeres spanyol válogatott focista a hírek szerint elfogadná azt, hogy kölcsönbe menjen egy másik csapathoz, annak ellenére hogy a bére sokat csökkenne. Arrizabalaga ebben a szezonban Mendy sérülési miatt háromszor állhatott a kapuban, ezeken a találkozókon pedig hat gólt kapott csapata.


2020. november 18. 10:27

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS