PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Már most meghosszabbítaná De Bruyne 2023-ban lejáró szerződését a City

Guardiola után egy másik sztár is sokáig maradhat Manchesterben.

A Manchester City nagyon közel áll ahhoz, hogy meghosszabbítsa edzője, Pep Guardiola szezon végén lejáró szerződését, akinek a hírek szerint már meg is van a nyári fő kiszemetlje együttese megerősítésére. Az angol csapat legnagyobb értékét is megtartaná spanyol edzőjével együtt, Kevin de Bruyne már nyilatkozott is arról, hogy folynak a tárgyalások közötte és a gárda között.

˝Boldog vagyok Manchesterben. Egy remek klub kötelékébe tartozok, aminek kiváló tulajdonosai vannak. Egy ideje már folyik a megbeszélés köztem, a menedzserem és az együttes között. Szívesen maradnék, úgy gondolom könnyen fog zajlani a megállapodás és remek jövő áll előttünk˝- válaszolt a szerződéshosszabbításáról kapcsolatos kérdésre De Bruyne.

A Manchester City tehát úgy tűnik, hogy hosszútávra tervez két sztárjával, Guardiolával és De Bruyne-nel. A videóra kattintva megnézheted a belga válogatott játékos legszebb megmozdulásait, góljait a Bajnokok Ligájában.


2020. november 16. 15:47

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS