PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Juventus megválna Cristiano Ronaldótól – Máris érdeklődtek iránta

A Messi-saga után jön a Ronaldo-saga.

A FoxSports információi szerint a Manchester United reméli, hogy Cristiano Ronaldót sikerül visszacsábítania az Old Traffordra, miután a Juventus hajlandó megválni az ötszörös aranylabdás portugáltól. A torinóiak az edzőváltást követően Andrea Pirlóval a fiatalítást és a koronavírus-járvány okozta válság miatt a bérek csökkentését tűzték ki célul. Ronaldo nem kevesebb, mint 31 millió eurót keres évente, ami nagyjából négyszer annyi, mint az olasz bajnok második legjobban fizetett játékosának, Matthijs De Ligtnek a bére. Ronaldo szerződése azonban 2022 nyaráig szól, így nyáron, hogy pénzt kapjon érte, megválna tőle a Juventus. 

Érdeklődőkből nem lesz hiány, angol sajtóhírek szerint ugyanis a 35 éves klasszis ügynöke, Jorge Mendes nemrégiben, Portóban találkozott a United képviselőivel, akik világossá tették, amennyiben elérhető, mindenáron szeretnék megszerezni a portugált. Köztudott, hogy Mendes jó viszonyt ápol a manchesteriekkel, Sir Alex Ferguson regnálásakor ez különösen így volt, és mivel leszűkült a potenciális érdeklődők száma, könnyen elképzelhető, hogy Ronaldo útja a Premier League-be vezet majd. A manchesteriek várhatóan majd a Paris Saint-Germainnel vívnak nagy harcot Ronaldóért., aki 2018 nyarán mintegy 117 millió euróért hagyta el a Real Madridot a Juventus kedvéért és bár Torinóban 94 tétmérkőzésen 71 gólt és 19 asszisztot jegyzett ez idáig, mindössze két bajnoki címet sikerült szereznie, a Bajnokok Ligájában elmaradt az áttörés.  

Szerinted hol folytatja Ronaldo jövő nyáron?

Manchester United
Paris Saint-Germain
Más csapat
Kitölti a a szerződését Torinóban


2020. november 15. 14:21

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS