PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Több, mint egy hónapra kidőlt a csapat legjobbja, mégis bizakodhat az edző

Öröm az ürömben – Az első akadályt jól megugrotta az együttes.

Történelmi szezonkezdetet produkált a Southampton a Premier League-ben, a Szentek egy rövid ideig még a bajnokságot is vezették a nyolcadik fordulót követően, ám alig egy körrel ezelőtt, az Aston Villa elleni találkozó végjátékéban minden bizonnyal elmormoltak jó néhány imát a szurkolóik, amikor a csapat elsőszámú gólfelelőse, Danny Ings a térdéhez kapott. A 28 éves angol támadó korábban is rengeteget kellett, hogy kihagyjon sérülése miatt, liverpooli karrierje többek közt ennek köszönhetően ért véget idő előtt. Az előző szezonban 22 gólig jutó Ings ráadásul idén is ott folytatta, ahol abbahagyta, öt gólt és két asszisztot jegyzett ez idáig a bajnokságban, azonban mint kiderült, december végéig - azaz több, mint egy hónapig - nélkülöznie kell őt Ralph Hassenhüttlnek. 

Az osztrák menedzser a Newcastle elleni meccsen sem jött különösen zavarba, ismerve csapata erényeit, remekül pótolta a támadót, csapata pedig mindhárom pontot begyűjtötte a St. Mary's-ben a Szarkák ellen. Szakértőnk, Szekeres Adrián szerint bár a sérülés nyilván nem jött jól a Szenteknek, Che Adams teljesítménye láttán bizakodó lehet Hassenhüttl. 

A legutóbbi Made in Englandben erről is szót ejtettek szakértőink. 


2020. november 15. 9:18

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS