PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Kétségbeesett volt, mert nem játszott˝ – A legjobb helyen van az ex-realos

Őszinte nyilatkozat a sztáredzőtől.

Nyáron járt le a kolumbiai futball egyik legnagyobb sztárjának, James Rodrígueznek a szerződése a Real Madridnál, a hatéves kontraktus lejárta után pedig Anglia felé vette az irányt, és az Everton csapatához szerződött. Mint az ismert, a liverpooli klub vezetőedzője az a Carlo Ancelotti, aki korábban már dolgozott együtt a középpályással. 

James kegyvesztetté vált Madridban, akármennyire is erőlködött, hogy utolsó idényében visszakerüljön a kezdőbe. Természetesen mindez megerősítette abban, hogy új kihívások után nézzen, s úgy fest, megtalálta a legmegfelelőbb helyet.

˝Mindenekelőtt, egy olyan helyet keresett, ahol sűrűn játszhat, alapemberként számolnak vele, nem úgy, mint a Real Madridnál˝ – nyilatkozta Ancelotti az NBC Sportsnak.

˝Új kihívásokat akart, kétségbeesett volt, mert nem játszott, és úgy érzem, megtalálta a legjobb helyet. Ő ismer engem, én ismerem őt, a klub fejlődni szeretne, egy nagy projekt vette kezdetét, amelynek kulcsszereplője lehet. Itt meg tudja mutatni a képességeit, mert elképesztően tehetséges: mind a passzjátékát, mind a lövőtechnikáját tekintve. Nagyszerű meglátásai vannak a pályán.˝

Mióta a kolumbiai Angliában futballozik, hét Premier League- és egy Ligakupa-mérkőzésen lépett pályára, ezeken három gólt és négy asszisztot jegyzett.


2020. november 13. 12:19

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS