PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Szünet következik, de ha rossz kedvem lesz, biztosan beteszem ezt˝

Volt a stúdióban olyan, aki empatikus volt, de olyan is, aki kevésbé.

A hétvége egyik legdrámaibb pillanatát a West Ham United és a Fulham meccse hozta a Premier League-ben. A londoni derbin ugyanis sokáig nem született gól, de a 91. percben a Kalapácsosok cseh légiósa, Tomas Soucek megszerezte a vezetést. Ezzel azonban közel sem volt vége az izgalmaknak, merthogy a Fulham mindent egy lapra feltéve rohamozott, Tom Cairney buktatása utáén pedig büntetőhöz is jutott, amihez nem a sértett, hanem Ademola Lookman állt oda. A 23 éves támadónak "volt annyi lélekjelenléte", hogy bevállalja a "panenkázást", mindez azonban totálisan a visszájára fordult, Lukasz Fabianskinak még csak bravúrt sem kellett bebmutatnia, hogy hatástalanítsa a próbálkozást.

A Fulham pedig - amelynek minden pontra óriási szüksége lenne a bennmaradásért vívott harcban - kínos vereséget szenvedett David Moyes West Ham Unitedétől és négy ponttal jelenleg épphogy vonal felett van. 

A Made in Englandben Baumstark Tiborék beszélték ki a látottakat. 


2020. november 11. 11:18

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS