PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Meglepetés a Chelsea-nél – ˝Teljesen felesleges részt vennie az edzéseken˝

˝Inkább menjen le az U23-asokhoz, vagy az akadémiára és legyen azokkal a játékosokkal˝ - jegyezte meg a meglepő lépéssel kapcsolatban a szakértő.

A csapatoknak múlt kedden kellett leadniuk a hivatalos, 25 fős keretőket a Premier League idei szezonjára, ami önmagában még nem lenne hír, mindazonáltal, ha el kezdjük böngészni a Chelsea névsorát, furcsaságot vehetünk észre. A lista így kezdődik a kapusoknál: Kepa Arrizabalaga, Willy Caballero, Petr Cech, Adouard Mendy...No, de álljunk meg itt egy szóra, bizony, a mostanság a Chelsea tanácsadójaként dolgozó, négy éve visszavonuló Cech visszatért a nyugdíjból. Még ha csupán a Covid miatt, és csupán félhivatalosan is. Vajon ez azt jelenti, hogy újra pályán fogjuk látni a liga történetének egyik, ha nem a legjobb kapusát? 

Műsorvezetőnk Baumstark Tibor szakértőinkkel, Szekeres Adriánnal és Galambos Dániel beszélte ki a témát a legutóbbi Britanniában. 


2020. október 30. 11:21

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS