PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Kifakadt a Chelsea sztárja: A VAR nem vállalja fel a döntéseket

˝Mi a tizenegyes, ha nem ez?˝ – A szakértő szerint is rossz döntés született.

0-0-ás döntetlent játszott egymással a Manchester United és a Chelsea, és bár előbbi közelebb állt a győzelemhez, utóbbitól egyértelműnek látszó büntetőt vettek el, amikor Harry Maguire gyakorlatilag átkarolva "likvidálta" César Azpilicuetát, aki így nem tudta elfejelni a labdát. A Premier League természetesen a sértett is megkérdezte az esetről. 

˝Abszolút úgy éreztem, hogy tizenegyes volt, mert Maguire előtt álltam és egyszer csak éreztem, hogy a két karjával átfogja a nyakamat és a vállamat. Úgy gondolom, hogy olyan van, hogy a játékvezető nem tud dönteni, de ezért van a VAR. Érdekes módon ők sem nagyon vállalják efl a döntéseiket. Ráadásul ott van a monitor a pálya szélén, ahová a játékvezető bármikor kiemehet megnézni egy kétes helyzetet. Martin Atkinson volt a játékvezető, neki kell meghozni a döntést és azért van ott a monitor, hogy segítsen neki. Nem értem, hogy miért nem megy ki, sokkal jobb döntések születnének, ha használnának azt a monitort" - nyilatkozta Azpilicueta a mérkőzést követően. 

Szakértőink is kielemezték a látottakat, Galambos Dániel és Szekeres Adrián szerint is rossz döntés született. A videóra kattintva megtekintheted a nyilatkozatot és a beszélgetést. 


2020. október 29. 17:12

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS