PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Ez az ostoba fault szerintem érne utólagos eltiltást˝

Óriási bajban a bajnok, egész szezonra kidőlt a csapat legnagyobb vezére.

Mint ismert, a liverpooli derbin Virgil van Dijk súlyos sérülést szenvedett Jordan Pickford kőkemény kijövetele nemcsak Virgil van Dijk idényét vágta keresztbe, hanem a Liverpool-szurkolók lelkét is összetörte. A holland védő nemcsak, hogy posztja egyik, hanem legjobbja, de hihetetlen vezér és Klopp taktikájának talán legfontosabb építőkockája. Számtalan játékelemben kiemelkedik, a kérlelhetetlen védekezésén túl kulcsfontosságúak a tűpontos hosszú labdái, ráadásul nemcsak az ellenfél beadásait fejeli ki, hanem pontrúgásoknál a kapura is veszélyes. Ami pedig végképp ijesztő lehet,  hogy ezzel a Liverpool szezonkezdete kezd kísértetiesen hasonlítani a Manchester City tavalyi évére. A nagyon korán megsérülő Aymeric Laporte ugyanúgy a Kékek védelmének szíve, mint ahogy Van Dijk a Vörösök esetében. És bizony a francia kiesése anno lavinát indított el a hátsó sor elvesztette vezérét és mivel a City senkit sem igazolt azon a nyáron, a védekező középpályás Fernandnhónak kellett beszállnia a helyére. A brazil söpörgeteő azonban hatalmas lyukat hagyott maga mögött, és az őt pótolni igyekvő Rodri csúnyán besült Angliában. A Mersey-parton hasonló a szituáció, hiszen nem érkezett középhátvéd, így vagy fiatalokat kell bevetni, vagy Fabinho fog visszalépni a középpályáról, így viszont az ő posztján nyílna meg egy hely, amit az idei érkezőnek, Thiago Alcantarának kellene betöltenie, csakhogy ő egy hónap alatt a harmadik sérülését szenvedte el. A történelem ismétli önmagát?

A legutóbbi Britanniában műsorvezetőnk Baumstark Tibor és szakértőink Szekeres Adrián és Galambos Dániel vitatták meg, hogy a játék mely aspektusaiban fog leginkább hiányozni a 29 éves holland kiválóság. 


2020. október 26. 11:36

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS