PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Érzékeny veszteség után élő adásban jelentették be a bombaigazolást

Pokolian nehéz helyzetbe került a gárda, de volt kihez nyúlni.

A múlt heti Britannia egy nem megszokott jelenettel kezdődött, ugyanis magazinműsorunk oszlopos tagja, Szeli Mátyás munkahelyi kötelezettségei miatt nem tudott részt venni a felvételen, így helyét a hétfői Premier League-összefoglalóműsorunkból, a Made in Englandből már jól ismert Galambos Dániel vette át. Matyi nem igazolatlanul maradt távol, egy videóüzenetet is hagyott a triónak.

Persze a téma alapját Virgil van Dijk sérülése adta, a 29 éves holland kiválóság az Everton ellen elülső keresztszalag-szakadást szenvedett és minden bizonnyal egész szezonra kidőlt. Matyit a.k.a Van Dijk szerencsére nem kell a teljes szezonra nélkülöznie a Britannia stábjának, bár Dani a.k.a Fabinho kiválóan pótolta őt. Kérdés, hogy a Liverpool is hasonlóan jól tudja-e majd helyettesíteni egyik legnagyobb vezérét, vagy Pep Guardiolához hasonlóan Jürgen Klopp is elvérzik majd ebben a helyzetben. 

Kattintás után megtekintheted a videóüzenetet és a beszélgetést.


2020. október 28. 14:22

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS