PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Egy éve igazolták, máris hosszabbítottak egyik legnagyobb sztárjukkal
Egy éve igazolták, máris hosszabbítottak egyik legnagyobb sztárjukkal

Remek vétel volt.

Allan Saint-Maximin egy évvel ezelőtt szerződött a Newcastle Unitedhez, azóta nagy erőssége a csapatnak, amit egy szerződéshosszabbítással honorált az együttes. A francia játékos 2026-ig kötelezte el magát a PL-csapathoz.

˝Sok klubban játszottam már, voltam a Monaco, a Nice játékosa, fociztam Németországban is, de Newcastle-ben találtam meg az otthonomat. A szurkolók nagyon sok szeretetet adnak nekem, az edző is és a csapattársaim is. Mindenkivel tökéletes viszonyban vagyok, és amikor ezt érzed tudod, hogy sokáig szeretnél ehhez a klubhoz tartozni. Mindenhol szerettek korábban a szurkolók, de nem úgy, mint Newcastle-ben, ami miatt nagyon boldog vagyok˝ - nyilatkozta Saint-Maximin a hosszabbítás után.

˝Nagyon örülünk neki, hogy Saint-Maximin hosszabbított velünk, nagy erőssége a csapatnak és ami még fontosabb, hogy ez sokáig nem is fog változni˝ - tette hozzá a csapat vezetőedzője, Steve Bruce.


2020. október 15. 13:07

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS