PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Liverpool után hazatér és ismét Londonban játszhat a válogatott játékos
Liverpool után hazatér és ismét Londonban játszhat a válogatott játékos

˝Szürreális érzés, hogy visszatértem.˝

A Crystal Palace hivatalos oldalán jelentette be, hogy rövid távú, 2021 nyaráig szóló szerződést kötött egykori játékosával, Nathaniel Clyne-al. A 29 éves játékos 2008 és 2012 között 137 tétmérkőzésen már futballozott a Palace-ban, hogy aztán három southamptoni és öt év liverpooli kitérővel hazatérjen és ismét a Sasok mezét öltse magára. Clyne-t egykoron generációja egyik legnagyobb tehetségének tartották számon, aki hosszú ideig képes lehet megoldani az angol válogatott jobb hátvéd posztját, a Szenteknél kiváló formában futballozott, a Mersey-partján sorozatos sérüléseinek és Trent Alexander-Arnold "színre lépésének" köszönhetően már kevésbé, az elmúlt szezonokban nem sok szerepet kapott Jürgen Klopptól, 2019-ben kölcsönben a Bournemouthban játszott, majd a Vörösök nem hosszabbítottak vele, így a Palace ingyen szerezte meg a játékjogát. A válogatottban 14-szer kapott szerepet, de a posztján óriási túlkínálat mutatkozik, így nem valószínű, hogy növelni tudja a jövőben ezt a számot.

˝Londoni gyerek vagyok, itt nőttem fel. Hazajöttem, az egész családom és a barátaim is itt vannak. Szürreális érzés, hogy visszatértem, de élvezem, ahogyan majd remélhetőleg a játékot is" - mondta Clyne, aki az elmúlt hetekben már az első csapattal edzett. 


2020. október 15. 11:29

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS