PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Baj van ezzel a szabállyal˝ – Vajon mit eredményez a nagyobb mozgástér?

Nagy változás jöhet a Premier League-ben.

Érdemes volt a menedzsereknek hangot emelni az új kezezésszabály ellen, mert úgy tűnik, a liga enyhít a meglévő szigorításokon. A hírek szerint a Premier League a FIFA szabályalkotó testületével folytatott tárgyalása során abban egyezett meg, hogy a játékvezetőknek sokkal nagyobb teret enged és szubjektívebben ítélhetik meg az egyes eseteket. Érdekesség, hogy az előző idényben összesen 19 büntetőt ítéltek meg kezezés miatt, míg a 2020/21-es kiírásban már 6-nál tartunk négy fordulót követően. 

Természetesen szakértőink, Szekeres Adrián és Szeli Mátyás is szót ejtett az említett módosításokról pénteki Britannia-magazinunkban, továbbá emlékezetes, ominózus eseteket bejátszva fejtették ki véleményüket, szerintük mi tartozik a büntető kategóriába és mi nem. A szubjektivitás ugyanakkor ismét feszültséget szülhet, úgy tűnik mindez továbbra is fő téma lesz a futballvilágban. Tekintsd meg az adásrészletet, benne a szabályváltozás pontos leírásával a fenti videóra kattintva!


2020. október 10. 16:03

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS