PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝A vérében van a taktika˝ – Minden játékos a helyén van a PL éllovasánál

Őrségváltás a Mersey-partján, félelemetes változáson ment keresztül a klub.

Kevesen gondolták, hogy négy fordulót követően az Everton százszázalékos teljesítménnyel fogja vezetni a Premier League-et. Pedig a kisebb liverpooli csapat tökéletes játékkal eddig négy bajnokin tizenkét gólt szerzett, a góllövlistát vezető Dominic Calvert-Lewin, Ricarlison és a friss igazolás James Rodríguez félelmetes triót alkot egymással. Csakhogy a gépezetet össze kellett rakni, ebben pedig a legnagyobb szerepe Carlo Ancelottinak van. Az olasz mesteren mindenki meglepődött, amikor aláírt az Evertonhoz és legalább ekkora a meglepettség, hogy csapatával vezeti a bajnokságot, ugyanakkor egy percig se gondoljuk, hogy ez a véletlen műve lenne. Furcsa kimondani, de Liverpoolban - bár a Vörösök a bajnokok - az Everton uralkodik. Egyelőre.

Szakértőnk Szekeres Adrián analízis rovatunkban elemezte ki, mi rejlik a Stolverkosok sikere mögött. A videóra kattintva megtekintheted a beszélgetést. 


2020. október 6. 16:10

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS