PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Szédületes gól, Messit idézte a Premier League új brazil sztárja

Emberhátrányban sem remegett meg a lába, nagyszerűen tekert a felső sarokba.

Mint az ismert, rekordot döntöttek a Premier League csapatai, hiszen eddig még soha nem látott, 44 gólt rámoltak be egyetlen forduló alatt, ráadásul a mennyiség nem ment a minőség rovására sem. Az előző csúcs egyébként a 2010/11-es idényből származik, akkor 43-szor zörrentek a hálók – számolt be róla a liga a hivatalos honlapján.

Az egyik leglátványosabb teljesítményt a West Brom együttese nyújtotta, annak ellenére, hogy végül 5–2-es vereséget szenvedett az Everton otthonában. Már Grady Diangana találata is bekerült a fent látható összeállításba, de kétségtelenül Matheus Pereiráé volt a nagyobb bomba. A liga új brazil sztárja bő 25 méterről végezhetett el szabadrúgást a 47. percben, a lövés pedig védhetetlennek bizonyult, a labda a felső sarokba vágódott.

Pereira teljesítményét talán csak Szon Hungmin tudta überelni, aki nem elég, hogy négyszer is eredményes tudott lenni, góljai közül több is szépségdíjas volt. Tekintsd meg összeállításunkat a fenti videóra kattintva!


2020. szeptember 22. 10:57

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS