PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Még nem késő csatlakozni – értékes ajándékokkal gazdagodhatsz

Megéri a csatornával tartani.

Játszani jó és játszani mi is szeretünk. Ezért imádjuk a fantasyt. Ki ne akarná azt hinni, hogy ő az új Guardiola, vagy Klopp, miközben legyőzi a barátait? Jó hírünk van, idén is indul a fantasy-rovat a Britanniában, és szakértőink, kommentátoraink idén is elmondják, hogy ki van formában, ki került lejtőre, kit kell még időben eladni, vagy ki az, akin éppen túl kéne adni. De legfőbbképpen, ezúttal is legyőzhettek minket, ahogyan azt tavaly oly sokszor meg is tettétek. Viszont ebben a szezonban csavarunk rajta egy kicsit: Ki fogjuk emelni és megmutatni, ha valaki világszinten is jól teljesített. Illetve különböző kihívásokkal fogtok szembesülni. Az első négy játékhét három legtöbb pontot elérő játékosa megmondhatja, kit ajánlunk megvételre a Britannia magazin nézői számára. Azaz tanácsadóként alkalmazzuk azokat, akik ebben az időszakban a legjobban szerepelnek. Játszatok velünk, és merüljünk el a Premier League csodálatos világában idén is. 

Elérési út: Állítsd össze az általad legjobbnak vélt csapatot (15 játékos), majd keresd meg a Spíler TV ligáját a privát bajnokságoknál (Leagues->Join league-> Join private league: A belépő kód (League code): qvxv42 (Britannia liga) 


2020. szeptember 17. 16:50

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS