PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Bebizonyosodott, hogy Arteta a tökéletes választás az Arsenal számára

˝Ez egy igen ígéretes jövő lehet az Arsenal szempontjából˝ – A játék, amelyet a csapat képvisel, eredménnyel is párosul.

Ha hétfő, akkor Made in England-magazin! Ezúttal sem volt másképp, szakértőink ismét visszatekintettek a Premier League aktuális fordulójára, ezúttal az első játékhétre. Ennek során is az egyik legtöbb szót az Arsenal együttese kapta, amely óriási magabiztosággal játszva múlta felül a Fulham csapatát – az Ágyúsok 3–0-ra diadalmaskodtak idegenben. Amellett, hogy a stúdióban ülők visszanézték a párharc legfontosabb eseményeit, szót ejtettek az új igazolásról, Willianről, aki elképesztő teljesítményt nyújtva lett a mérkőzés legjobbja, valamint jól ismert szakértőnk, Szabó Peet kijelentésére is reagáltak. Peet ugyanis korábban úgy fogalmazott: ˝Mikel Arteta a tökéletes választás az Arsenal számára˝, most pedig Szekeres Adrián hangsúlyozta ugyanezt. Tekintsd meg az adásrészletet a fenti videóra kattintva.


2020. szeptember 15. 10:50

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS